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ESEASA

European Union Aviation Safety Agency

FAQ n.136905

FAQs:

Common Issues — Restrictive measures Russia, EU restrictive measures against Russia

Question:

As the holder of an organisation approval (design organisation approval (DOA),
production organisation approval (POA), maintenance organisation approval (MOA),
continuing-airworthiness management organisation (CAMO), etc.) granted under
Regulations (EU) Nos 748/2012 or 1321/2014, can | use my privileges for products, parts
or appliances to be used by any natural or legal person, entity or body in Russia or for
use in Russia?

Answer:

No, the use of privileges granted under Regulations (EU) Nos 748/2012 or 1321/2014 is
prohibited for products, parts or appliances to be used by any natural or legal person, entity or
body in Russia or for use in Russia as referred to in Article 3c of Regulation (EU) No 833/2014.
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