
FAQ n.95263

FAQs:
Cargo Tracking Devices

Question:
In what operational mode should the device be during the DO-160 section
21 laboratory tests?

Answer:
It is recommended to make the assessment in all operational modes, but it is
necessary to at least evaluate the device when it is transmitting.
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