
FAQ n.19410

FAQs:
Alternative Method of Compliance (AMOC) to an Airworthiness Directive (AD)

Question:
Under which conditions are DAC/CTA AMOCs approved?

Answer:
Please refer to article 4 of EASA Decision 2004/03/CF of The Executive Director of
The Agency of 10 December 2004 on the acceptance of certification findings made
by the 'Departamento de Aviação Civil,' Centro Tecnico Aeroespacial (DAC/CTA) for
products designed in Brazil.

Last updated:
03/12/2013

Link:
https://www.easa.europa.eu/en/faq/19410
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