
FAQ n.19007

FAQs:
Initial Airworthiness, Regulations

Question:
Can manufacturers of raw materials obtain a Production Organisation
Approval (POA) under Part 21 Subpart G?

Answer:
Manufacturers of raw materials are not required to hold and cannot obtain a
production approval. Only organisations responsible for the manufacturing and
subsequent release of a 'product', 'parts’ and ‘non-installed equipment’ as defined
in the Basic Regulation Article 3 (3), (4), and (29) are required to hold a POA, if and
as specified by Regulation (EU) No 748/2012, and are therefore eligible to apply for
such an approval. 
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