
FAQ n.119361

FAQs:
Airspace requirements – SPI (Surveillance performance and interoperability),
Airspace Usage requirements, Regulations

Question:
How do I demonstrate my aircraft is in compliance with the SPI IR?

Answer:
The aircraft capability is to be compliant with the requirements defined in points (5)
(a), (b) and (c) of Article 5 and in particular in Part A, Part B and Part C of Annex II. 

AMC2 of Article 5 on ‘Interoperability requirements’ contains further information on
how to comply with these requirements. 

Evidence of compliance can normally be found in the Aircraft Flight Manual (AFM) or
as a Flight Manual Supplement.

If there is no relevant statement in the AFM, operators should contact with the type
certificate holders (TCHs) or the supplemental type certificate holders (STCHs).
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