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ESEASA

European Union Aviation Safety Agency

FAQ n.116466

FAQs:
Other requirements, Provisions applicable to both ‘open’ and 'specific’ category,
Drones (UAS), Regulations

Question:
Is there a minimum age to fly a drone?

Answer:

The minimum age for remote pilots of drones in the ‘open’ and 'specific’ categories
is 16 years old, however, check with your local National Aviation Authority, as they
can lower the minimum age requirement.

However, there is no minimum age for flying a drone with a CE class 0 mark under
subcategory Al.

Regulatory reference: Article 9 EU regulation 2019/947.
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Link:
https://www.easa.europa.eu/en/faq/116466
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