
FAQ n.119298

FAQs:
I would like to know about the light UAS operator certificate (LUC), Specific
category, Drones (UAS), Regulations

Question:
Do I need to obtain an authorisation before flying my drone? (LUC)

Answer:
It depends on the privileges granted by the National Aviation Authority.

Regulatory reference: Article 5 of EU Regulation 2019/947.
 

Last updated:
13/10/2020

Link:
https://www.easa.europa.eu/en/faq/119298
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