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ESEASA

European Union Aviation Safety Agency

FAQ n.116456

FAQs:
Registration requirements, Provisions applicable to both ‘open’ and ’specific’

category, Drones (UAS), Regulations

Question:
Will my registration as drone operator be recognised throughout Europe?

Answer:
Yes, you as drone operator, will receive a unique registration number and this will
be valid in all other EASA member State. You cannot register twice.

Regulatory reference: article 14 of EU regulation 2019/947.

Last updated:
14/10/2020

Link:
https://www.easa.europa.eu/en/faq/116456
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